Cursus

In mijn Reikipraktijk kun je vier Reiki cursussen / inwijdingen volgen, in vier opeenvolgende gradaties, die je steeds verder inwijden in de kennis en kracht van Reiki.

Waarbij de 4e gradatie het volmaakte Reiki Masterschap is, waarbij je later ook mensen kan inwijden in de Reiki


Reiki I

Cursus duurt 1 dag waarin je de basis beginselen van Reiki leert kennen. Je ontvangt 4 inwijdingen, informatie over wat Reiki is, je leert de kracht te voelen en te openen voor jezelf. Daarnaast leer je ook de verschillende posities om jezelf en anderen een Reiki behandeling te geven.

Je doet ook een verkorte Reiki behandeling geven.

Deze cursus duurt een dag, van 10:00 tot 15:30 uur.

De prijs voor de Reiki I inwijding is € 120,= inclusief lunch.


Reiki II

Een cursus van 1 dagdeel, waarin je verder ingaat op de Reiki leer. Je leert de Reiki-symbolen en hoe je er mee kunt werken. De symbolen worden tijdens de inwijdingsrituelen in je energieveld geplaatst of versterkt. Ook leer je tijdens deze cursus het geven van Reiki op afstand. Kortom de meer spirituele kant van Reiki!

De cursus duurt van 10:00 tot 12:30. Dan gebruik van de lunch en het geven van een verkorte Reiki behandeling

Kostprijs van deze cursus is € 150,= inclusief lunch.


Reiki IIIA en IIIB

Reiki IIIA is bedoeld om zelf Reiki-master te worden, zodat ook jij de waardevolle kennis van Reiki door kunt gaan geven. Je leert hierbij de laatste Reiki symbolen en je leert zelf inwijdingen te doen. Omdat het vrij veel is om in een keer te leren en in je energie te verankeren wordt Reiki IIIA en IIIB gedaan in twee delen. Bij A ontvang je de laatste twee krachtige symbolen en bij B leer je om zelf de inwijdingen te doen en je kennis door te geven aan anderen. De cursus duurt van 10:00 tot 12:30. Dan gebruik van de lunch en het geven van een verkorte Reiki behandeling

Kostprijs van deze cursus is € 150,= inclusief lunch


Tussen iedere reiki inwijding moet minimaal 6 maanden zitten

Voor ieder cursus dient in overleg een cursusboek opgehaald te worden.

De cursusboeken worden uitgegeven na betaling van een borg van €20,- Deze wordt verrekend in de cursusprijs.