Reiki behandeling.

De Reiki Master of therapeut zorgt niet alleen voor meer energie. Hij versterkt tegelijk het immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand. Zo neemt het risico op allerlei aandoeningen af en worden de symptomen ervan verzacht. In het allerbeste geval zelfs genezen.

De mensen die een Reiki Master opzoeken doen dit bewust. Ze willen van hun blokkades af. Vaak breken ook de emotionele blokkades, Als je er bewust voor kiest kan Reiki je helpen zowel lichamelijke als geestelijke klachten te behandelen. Met Reiki maken we verbinding met onze oorspronkelijke energiebron. Deze energie stroomt via de handen in lichaam en geest van de client. De energie gaat direct daarheen waar dit het meest nodig is. Het werkt niet alleen om mensen maar even goed op dieren. Reiki brengt lichaam en geest weer in evenwicht en dat is nodig voor een goede fysieke en mentale conditie.

Reiki healt de volledige mens. Dat doet het door niet de symptomen maar de oorzaken van de klachten aan te pakken. Op die manier wordt de aandoening genezen of alvast de symptomen ervan verzacht. In het holistische wereldbeeld hebben alle klachten een lichamelijke, geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Dat zijn zowel angsten als verdriet en allerlei onverwerkte gebeurtenissen. Reiki accepteert al deze oorzaken niet als negatief maar als een deel van onszelf. Dat zorgt ervoor dat lichamelijke en geestelijke problemen afnemen of zelfs volledig verdwijnen.

Geloof in Reiki is niet nodig. U hoeft zich alleen maar open te stellen voor Reiki. U voelt de warme energie uit de handen van de Reiki Master stromen.

Tijdens de behandeling geeft de Reiki Master de universele energie door aan de cliënt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Reiki muziek en wierook. Dit helpt om de cliënt sneller tot rust brengen.

Met Reiki zijn zelfs behandelingen op afstand mogelijk. Je zorgt dan zelf voor de onmisbare rust en een ontspannen lichaamshouding. Ook hier is makkelijke niet knellende kleding gewenst. Via symbolen stuurt de therapeut dan de universele energie naar de cliënt.

Naast een helingsmethode, helpt Reiki je spirituele groei te ontwikkelen. Tijdens en na een behandeling met Reiki ervaar je een serene rust, zowel lichamelijk als geestelijk. Je energie stroomt beter door je lichaam en laat alle negatieve gedachten los. Reiki heeft ook een invloed op ons onderbewustzijn, waardoor automatisch een helingsproces wordt gestimuleerd. Allerlei toxische afvalstoffen die zich in je lichaamsweefsels verzamelden worden tijdig afgebroken en afgevoerd.

Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur. De behandeling vind plaats in een warme.met spiritualiteit gevulde kamer. Hierbij lig je, aangekleed op een comfortabele behandeltafel. Draag makkelijke en losse, sportieve kleding. Dat zorgt voor de onmisbare ontspanning en rust.

De prijs van een behandeling bedraag € 15,